Klanten getuigen

Dag Tom, Gemeend: ik heb al een paar assessments in het verleden achter de rug. Dit was wel de beste. Zeer professioneel met respect voor de kandidaat en open. Ook bedankt voor de tips die je me gaf. Ik neem ze zeker mee: fysisch veroudert men wat maar mentaal kan men gelukkig nog heel wat bijleren. Eerlijk, zelf had ik de computergestuurde testen wat ernstiger moeten nemen: meer naar de tijd en het aantal items moeten kijken, maar de vragen boeiden me, en tijd en aantal items horen bij de oefeningen. Dus dit is geen excuus. Het is altijd fijn iemand te ontmoeten die zijn job graag doet en dat straalt u ook af.

– L.C.

Wie zijn we?

Tom Debaere profiel

Tom Debaere

tom@tomdebaere.be
M +32 474 30 16 90

Tom is de man van de no-nonsense aanpak. Met zijn jarenlange ervaring als HR-Consultant staat hij persoonlijk garant voor de goede partnerrelatie die u aan Tom Debaere bvba zal hebben.

Katrien Braem profiel

Katrien Braem

katrien@tomdebaere.be
M +32 479 83 02 14

Katrien is de vrouw die garant staat voor een loyale, plichtsbewuste dienstverlening. Afspraken en beloften komt ze stipt na. Dankzij haar totale inzet brengt de bvba Tom Debaere uw HR-projecten tot een goed einde.

Diensten