Klanten getuigen

Tom werd gecontacteerd door een internationaal conglomeraat om op zoek te gaan naar een uitzonderlijk profiel. Volgens K.V. besteedde Tom veel aandacht aan de intake. "Vooraleer de kandidaten aan ons werden gepresenteerd had Tom zich een goed en accuraat beeld gevormd over de diverse kandidaten. Hij hield mij als klant ook op regelmatige wijze op de hoogte over de status in deze aanwervingsprocedure. De voorgestelde kandidaten deelden mij mee dat zij de plezante en professionele aanpak van Tom ook apprecieerden. In deze fase, is dit voor ons als klant zeer belangrijk omdat de HR-consultant als het ware optreedt als vertegenwoordiger van onze organisatie." De kandidate werden gevonden via een advertentie in de twee grootste Vlaamse vacaturemagazines en bijhorende jobwebsites. Een zestigtal kandidaten beantwoordde onze oproep. Uiteindelijk werden er een 5-tal kandidaten geselecteerd en gepresenteerd aan de klant. Op basis van een grondig interview onder leiding van Tom Debaere en met vertegenwoordigers van de verschillende organisaties die deel uitmaakten van het internationale conglomeraat, kreeg één van de voorgestelde kandidaten de job. Een andere partner van het conglomeraat (J.R.) deelt het volgende mee: "wij als klant zijn zeer tevreden met het resultaat. Binnen de vooropgestelde timing zijn wij er immers in geslaagd om een moeilijk profiel in te passen in onze organisaties."

– K.V.

Wie zijn we?

Tom Debaere profiel

Tom Debaere

tom@tomdebaere.be
M +32 474 30 16 90

Tom is de man van de no-nonsense aanpak. Met zijn jarenlange ervaring als HR-Consultant staat hij persoonlijk garant voor de goede partnerrelatie die u aan Tom Debaere bvba zal hebben.

Katrien Braem profiel

Katrien Braem

katrien@tomdebaere.be
M +32 479 83 02 14

Katrien is de vrouw die garant staat voor een loyale, plichtsbewuste dienstverlening. Afspraken en beloften komt ze stipt na. Dankzij haar totale inzet brengt de bvba Tom Debaere uw HR-projecten tot een goed einde.

Diensten