Klanten getuigen

Dag Tom, Ik volgde onlangs de opleiding STAR bij jou. En we hadden het daar over de bijzonder moeilijke situatie die ik had met een jurylid. Om hieraan te werken en alles uit te praten heb je mij de FRIT-methode uitgelegd. Ik heb het jurylid opgebeld om een gesprek te hebben over de situatie, maar hij vond het niet nodig. Hij was plots helemaal bijgedraaid. Ik heb er ondertussen een selectie mee gehad, en hij gedroeg zich terug professioneel, en volgde de procedure :-). Bedankt dus voor de tip! Ik heb er geen echt gesprek mee gehad, maar toch in een notendop de FRIT toegepast in mijn telefoongesprek waarin ik vroeg om dit even te bespreken, waardoor hij waarschijnlijk toch eens zal nagedacht hebben over zijn gedrag en houding. Bedankt!!

– E.V.

Wie zijn we?

Tom Debaere profiel

Tom Debaere

tom@tomdebaere.be
+32 474 30 16 90
bekijk op linkedin

Tom is de man van de no-nonsense aanpak. Met zijn jarenlange ervaring als HR-Consultant staat hij persoonlijk garant voor de goede partnerrelatie die u aan Tom Debaere bvba zal hebben.

Katrien Braem profiel

Katrien Braem

katrien@tomdebaere.be
+32 479 83 02 14
bekijk op linkedin

Katrien is de vrouw die garant staat voor een loyale, plichtsbewuste dienstverlening. Afspraken en beloften komt ze stipt na. Dankzij haar totale inzet brengt de bvba Tom Debaere uw HR-projecten tot een goed einde.

Diensten