5 jaar BVBA Tom Debaere HRM

5 jaar BVBA Tom Debaere HRM

Hierbij vinden jullie een bloemlezing van de wensen die wij van onze klanten ontvingen op onze 5de verjaardag: 

"Proficiat met jullie 5 jarig bestaan' (> H)
- "We wensen jullie van harte proficiat met het houten jubileum van jullie zaak! Dat er nog veel puntjes op de t mogen komen.'" (> P)
- "Bravo Katrien en Tom, Reeds 5 jaar...
Tijd vliegt maar liegt niet.
Dankzij inzet, volharding, kunde, zweet, -puntjes op de t- 
Een mooie zaak!
Een gedreven, deskundige man met een dame achter hem die mee het puntje op de t helpt te zetten, dit kan niet misgaan!
Doe zo verder en blijf ook van 't leven genieten...
Heerlijke receptie... knap van bediening... lekker... Nog eens een grote merci dat wij erbij mochten zijn. Mooie speech van Tom trouwens. Was leuk om een aantal mensen terug te zien. Kortom alles was prima in orde." (> I & S)
- "Beste Tom, beste Katrien, Dikke proficiat met het 5-jarige bestaan van uw toffe zelfstandige HR-diensten die mij veel diensten heeft bewezen op moeilijke momenten. Doe zo voort." (> S)
- "Beste vrienden, Proficiat met de succesvolle verjaardag van jullie zaak! Wij staan vol bewondering voor jullie beiden. Spijtig genoeg zijn we er niet bij, maar 'en contrepartie' zijn jullie in onze nieuwe setting binnenkort voor een intiemer moment uitgenodigd!" (> T en L)
- "Proficiat en veel succes! De eerste 5 jaren waren goed. We hopen dat de volgende nog beter zullen zijn. Succes." (> K en G)
- "Goed gedaan is beter dan goed gesproken (Benjamin Franklin). Wij wensen de bedrijfsleiders van harte proficiat met hun eerste jubileum. Doe zo voort! Veel succes verder." (> A en E)
- "Dikke proficiat met de 5de verjaardag van jullie BVBA. 'The best is yet to come'." (> A en S)
- "Proficiat met de 5-jarige zaak! Hopelijk op een goede samenwerking." (> J en N)
- "Een krachtige eik en een prachtige roos zijn samen BVBA Tom Debaere. Veel succes verder."  (> S en A)
- "Beste Tom, ik wil je van harte feliciteren met de succesvolle eerste 5 jaren van je praktijk. Dit kan niet anders met zo een pientere, begrijpende en deskundige psycholoog. Ik heb heel veel van jou geleerd en je hebt me op het goede spoor gezet. Ik wil je daarvoor danken. ... Geniet van je feest, je verdient het." (> L)
- "Proficiat! De gedrevenheid en passie waarmee jullie achter jullie job staan en de puntjes op de t zetten, hebben geleid tot een prachtzaak! Doe zo verder... " (> G en A).
- "Van harte proficiat met jullie 5 jaar ondernemen, coachen, selecteren. We rekenen in de toekomst verder op jullie inzet en talenten." (> C en N)
- "Van harte gefeliciteerd met de lustrumverjaardag van jullie bedrijf en van harte bedankt voor jullie advies en hulp in onze bedrijfsprojecten." (> het HR-team M)
- "Proficiat met de lancering! Nu op naar de 50! ..." (> G en M)
- "Proficiat met jullie eerste lustrum! Dit is 'psychologisch' goed gezien nu een feestje te bouwen." (> P en T)
- "Goedemorgen Kaat en Tom, We willen jullie nog eens super bedanken voor de leuke receptie en de mooie woorden van gisterenavond. Het was dik in orde. We hebben ervan genoten." (> K & D)
- "Gisterenavond stonden opnieuw de puntjes op de t voor al jullie relaties, het was absoluut HR Management zoals het moet." (> L en B)
- Creatievelingen formuleren het zo: 
"T = Test 
O = Onderneemt
M = Mobiliseert
D = Decorticeert
E = Engageert
B = Bemiddelt
A = Associeert
E = Exalteert
R = Raffineert
E = Expliceert
uw personeelsbeleid." (> S en A)
 
  

 

blog comments powered by Disqus