Wij aanvaarden loopbaancheques

Wij aanvaarden loopbaancheques

Sinds deze week werken wij samen met ECT voor loopbaan-coaching. De overheid trakteert, professionele begeleiding aan € 10,-/uur.

Zit je niet goed in je job en/of wil je ontdekken wat je wil en kan op loopbaanvlak, dan kan je bij ons terecht als professionele loopbaancoach. Vanuit jouw loopbaanvragen gaan wij samen aan de slag. We begeleiden je om samen je doelen uit te zetten en stimuleren je om een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) op te maken. Op die manier maak je met jezelf afspraken over de te nemen acties.

We starten de loopbaan-coaching met een infomoment. Hierbij stellen wij onze aanpak en manier van werken aan je voor. Dan volgen 2 tot 4 begeleidingsgesprekken van 2 uren. Vanuit onze expertise als ervaren professionele coach maken wij gebruik van de voor jouw  meest doelgerichte modellen, instrumenten en oefeningen.  Zoals bij ieder coachtraject ben je ook zelf aan zet. Uiteraard volstaat deze begeleiding niet, ook jij moet aan de slag gaan. Door je sterktes/troeven/talenten beter te benutten en  werk te maken van een aantal ontwikkelingspunten, stijgt de kans om terug fluitend naar je werk te gaan.

Doordat de Vlaamse overheid zwaar inzet op ‘welzijn op de werkvloer’, kan je voor dit loopbaantraject gebruik maken van de loopbaancheques van de VDAB.  Concreet betekent dit dat je voor een volledig traject (8 uren coaching) zelf € 80,- betaald. De overheid subsidieert de rest van deze begeleiding ter waarde van € 1.100,-.

Meer informatie hiervoor kan je bekomen via het gratis telefoonnummer 0800 24 830 of op de website: www.loopbaan-coaching.be.  Interesse? Contacteer mij via tom@tomdebaere.be of 0474/30.16.90.  

Tom   

blog comments powered by Disqus