Wendbaarheid in menselijk kapitaal

None

Wendbaarheid in menselijk kapitaal

In een wereld die voortdurend evolueert, is de wendbaarheid van organisaties essentieel voor succes. Ons soft HR-adviesbureau heeft als missie om onze klanten een gestage evolutie naar grote wendbaarheid te garanderen. Wij zijn geen adviseurs die vanaf de zijlijn toekijken; wij zijn partners die praktische suggesties bieden die werken op het werkveld en leiden tot meetbaar succes. Onze focus ligt op het ondersteunen van klanten in het beheer van hun menselijk kapitaal, van werving en selectie tot het ontwikkelen van aanwezig talent en strategische besluitvorming.

Onze benadering

Als ervaren evaluatoren hanteren wij passende technieken om klanten te helpen bij het selecteren van het juiste personeel. Maar we gaan verder dan dat. Wij treden op als coaches, begeleiders van ontwikkeling, en als persoonlijke management spiegels voor bedrijfsleiders. Onze senior adviseurs zijn toegewijd aan het ondersteunen van jouw organisatie op een holistische manier.

Op maat gemaakte antwoorden

Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is, daarom bieden wij 'op maat gemaakte', no-nonsense human resources oplossingen. Onze dienstverlening strekt zich uit over diverse sectoren, waaronder de overheidssector, non-profitsector en profit sector in Vlaanderen, België, Europa en wereldwijd. Onze totale inzet waarborgt het succesvol afleveren van het beoogde eindproduct waarvoor we ons naar onze klanten toe engageren.

Specifieke HR-adviesverlening domeinen:

Om onze focus te behouden, richten wij onze dienstverlening op specifieke HR-adviesverlening domeinen. Wij zijn gespecialiseerd in werving en rekrutering, selectie met gebruik van assessment center-methodiek, talentontwikkeling inclusief potentieelinschatting via development center-methodiek, opzetten van persoonlijke ontwikkelingsplannen, individuele coaching, loopbaanbegeleiding, opleiding, vorming, opzet workshops, teamtrajecten, team-coaching, groepsinterventies en consulting met een focus op HR-instrumenten, audit en organisatieontwikkeling.

STAR-benadering

Bij ons competentiegericht interviewen tijdens sollicitatie- of selectiegesprekken hanteren wij de STAR-methodiek. Dit zorgt voor gestructureerde en diepgaande gesprekken die de kerncompetenties van kandidaten blootleggen.

Onze kernwaarden en aanpak

Onze aanpak is gebaseerd op vier kernwaarden: betrouwbaarheid, authenticiteit, kwaliteitsvol werken tegen betaalbare prijzen en no-nonsense HR-advies. Wij starten meestal met een grondig intakegesprek om een basis voor vertrouwen en partnerschap te leggen. Wij denken mee met de bredere (werk-)omgeving van onze klanten en melden eerlijk en open ruimte voor structurele verbeteringen zonder de vertrouwelijkheid in gevaar te brengen.

Tom - onze senior adviseur

Tom, onze senior adviseur, is professioneel geschoold in arbeids- en organisatiepsychologie en is een erkend 'professioneel coach'. Met een rijke ervaring als senior HR-consultant deelt hij graag zijn opgebouwde kennis en knowhow op het gebied van menselijke aangelegenheden. Zijn no-nonsense aanpak, gecombineerd met succesvolle coaching en begeleidingsopdrachten in diverse sectoren, garandeert een waardevolle bijdrage aan het succes van onze klanten.

Onze belofte

Als coach en adviseur staan wij garant voor het verder ontwikkelen van aanwezig talent. Wij stimuleren individuen, teams en organisaties naar meer wendbaarheid en veerkracht. Samen creëren we een toekomst waarin menselijk kapitaal de sleutel is tot duurzaam succes.

blog comments powered by Disqus