TV-programmamaker en online sales account manager

None

Onze klant de Regionale Media Maatschappij nv (of kortweg RMM) is de exploitatiemaatschappij van de regionale televisieomroepen Focus TV en WTV Zuid in West-Vlaanderen en van het audiovisuele communicatie- en productiehuis Picstory. Focus en WTV bereiken dit jaar dagelijks 265.000 lineaire TV-kijkers en ruim 50.000 bezoekers via hun website.

 

RMM is op zoek naar

1. TV-programmamaker

Als TV-programmamaker in ons team zit je mee aan de brainstormtafel voor nieuwe televisieproducties. Elke dag ziet er anders uit. Klantencontacten, research, productie, scenario’s maken, regieaanwijzingen geven, interviewen, montages voorbereiden – het maakt allemaal deel uit van je werk. Na een korte inlooptijd ben je in staat om zelf TV-reeksen en andere audio-visuele producties zoals spots en publireportages te maken.

Je bent een creatief communicator, vertrouwd met videoproducties. Je kent onze programma’s en hebt ook ideeën voor toekomstige producties. Je interesses zijn breed - je bent een nieuwsgierig type. Je hebt voeling met de regio West-Vlaanderen, je praat graag met mensen, en het trekt je aan om je dagelijks te verdiepen in wisselende thema’s of onderwerpen. Je hebt een vlotte pen, en je kunt ook in ‘beelden’ denken. Je bent een teamspeler, stressbestendig, je weet het overzicht te behouden, bent hands-on ingesteld, en je hebt geen ‘9-to-5’-mentaliteit.

2. Online sales account manager

Als ‘online sales account manager’ ben je perfect op de hoogte van alle mogelijkheden en ‘best practices’ op het vlak van digitale marketing en online verkoopkanalen. We zoeken een ‘verkoper’ die de online/digitale advertentiemogelijkheden samen met onze klanten bedenkt, mee ontwerpt, aanbiedt en in de markt zet. Deze collega is iemand die de online oplossingen van ons huis via digitale weg aan de wereld kenbaar maakt en aanbiedt.   

Je bent helemaal mee met de nieuwste trends en evoluties op het vlak van digitale marketing en dankzij je commerciële feeling ben je in staat om deze digitale advertentiemogelijkheden mee in de markt te zetten.

 

AANBOD VOOR BEIDE VACATURES

RMM bied je een ambitieuze en dynamische omkadering waarbij je terecht komt in een gedreven, gemotiveerd team. Hierbinnen krijg je de vrijheid om je verder te ontwikkelen.

Bij RMM staan gedrevenheid, passie, initiatief nemen en samenwerken centraal.

Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen.

INTERESSE

Mail je CV met motivatiebrief, en een eventuele link naar wat referenties ten laatste tegen 31/01/2023 naar tom@tomdebaere.be.

Een eerste selectie zal gebeuren op basis van de ingezonden sollicitaties.

Voor de geselecteerde kandidaten is een mondeling gesprek voorzien (begin februari 2023).

Deze selectieprocedures worden exclusief en in alle discretie professioneel begeleid door het HR-Adviesbureau Tom Debaere.

 

blog comments powered by Disqus