Inspirerend algemeen directeur MFC De Hoge Kouter

None

INSPIREREND ALGEMEEN DIRECTEUR 

MFC De Hoge Kouter biedt verblijf, dagopvang, mobiele, ambulante begeleiding en rechtstreeks toegankelijke hulp aan jongeren tussen 12 en 21 jaar met een verstandelijke beperking en een eventuele bijkomende problematiek.

Onze missie: MFC De Hoge Kouter organiseert, voor en samen met jongeren met bijzondere noden en hun omgeving, een passende en duurzame ondersteuning en een warme zorg, met het oog op hun zelfontplooiing, hun geluk en hun toekomst. We doen dit als netwerkorganisatie en expertisecentrum. Meer informatie: www.dehogekouter.be

PROFIEL:  Je bent: • de bezieler van de organisatie • een verbindende coach • een welzijnsgericht en sociaal ondernemer • een diplomatisch peoplemanager • een persoon met grote affiniteit voor de zorgsector (‘roeping’) • een generalist met een gezinsgerichte en strategische visie • een gedreven en sociaal ondernemer met sterke netwerkvaardigheden • klantgericht, transparant en integer • in het bezit van een masterdiploma of gelijkwaardig door relevante leidinggevende ervaring • als dusdanig dé fundamentele motor in de ontwikkeling van MFC De Hoge Kouter.

TAKENPAKKET: • De uitbouw en implementatie van onze beleidsvisie • De opvolging en uitvoering van de geldende regelgeving in de zorgsector • De verdere uitbouw van de zorg i.s.m. de directeur cliëntondersteuning en externe zorgpartners in samenwerkingsverbanden • Het financieel, infrastructueel, administratief en logistiek beheer i.s.m. de directeur organisatieondersteuning • Het preventie- en welzijnsbeleid i.s.m. de interne preventieadviseur • Het communicatiebeleid binnen en buiten de organisatie, met de onderwijsdirecties en met de sectorale en intersectorale partnerorganisaties • De verdere uitbouw van de externe representatie en de ontwikkeling van netwerken.

AANBOD: • Een uitdagende, boeiende en voltijdse functie met een ruime autonomie in een dynamische organisatie. Dit in een snel veranderende zorgsector met vele nieuwe en snel evoluerende samenwerkingsverbanden en innovatieve projecten • Je kunt terugvallen op tal van deskundige en gemotiveerde teams en medewerkers • We voorzien een aantrekkelijk salaris volgens VAPH PC 319011 K1 mét extralegale voordelen.

INTERESSE?

Mail je cv met motivatiebrief ten laatste tegen 04/02/2022 naar tom@tomdebaere.be.

Een eerste selectie zal gebeuren op basis van de ingezonden sollicitaties. Voor de geselecteerde kandidaten is een mondeling gesprek met een MFC-jury (vrijdag-namiddag 18/02 of zaterdagnamiddag 19/02/2022) en een Assessment Center (week 21/02/2022) voorzien. Deze selectieprocedure wordt exclusief en in alle discretie professioneel begeleid door het HR-Adviesbureau Tom Debaere.

Durf de uitdaging aan!

 

blog comments powered by Disqus