CUltuurBOuwer

CUBO - Cultuurbouwerabonnement: 

Lezers en bezoekers van het Schouwburgmagazine  voorjaar 2022 hebben ons misschien opgemerkt als promotoren van het CUBO DUO-abonnement van de Schouwburg en Budascoop Kortrijk. 

Katrien en ikzelf hebben sinds september een CUBO DUO abonnement. Een aantal jaren geleden hadden wij een gewoon abonnement, maar door onze drukke werkzaamheden haakten we af… we zouden nu en dan nog eens naar de schouwburg gaan met losse tickets… dat kwam er echter niet meer van. Toen we dit jaar lazen over de interessante CUBO-formule, waarbij we als CUltuurBOuwer voor 15 euro per maand toegang tot het podium- en filmaanbod georganiseerd door Schouwburg Kortrijk en BUDA (Budascoop) kregen en daarenboven nog mee investeerden in creatieve impactprojecten via DURF2030, vonden wij het nu het geschikte moment om dit uit te proberen. Wij gingen al naar een vijftal voorstellingen en herontdekten het mooie filmaanbod van Budascoop. Zowel de voorstellingen als de films waren voltreffers!  We kunnen CUBO aan iedereen aanraden…. Ruime keuzemogelijkheden en als je een paar keren in de maand cultuur gaat opsnuiven doe je zeker een goede zaak!

blog comments powered by Disqus