algemeen directeur Meulebeke

None

De gemeente Meulebeke is op zoek naar een gedreven

Algemeen Directeur

(decretale graad, statutair, voltijds)  

Functie

Als manager van de diensten van de gemeente en het OCMW van Meulebeke leidt u de dagelijkse werking van het bestuur. U bent leidinggevende van alle personeelsleden. U groeit uit tot de verbindingsfiguur tussen beleid en organisatie en wordt zo de sleutelfiguur in de verdere ontwikkeling van de gemeente Meulebeke. De algemeen directeur fungeert als de regisseur en motivator zodat de burgers kunnen rekenen op een efficiënte en kwalitatieve dienstverlening. U neemt de rol op van strategisch adviseur en ondersteunt de politieke organen bij het realiseren van de vooropgestelde beleidsdoelstellingen. U bent de drijvende kracht van de administratie (+ 123 medewerkers) en het managementteam. Op die manier wordt u de sleutelfiguur bij de verdere ontwikkelingen van Meulebeke. De algemeen directeur werkt samen met de verschillende lokale actoren en verdedigt de belangen van de gemeente op verschillende niveaus.

Uw profiel

U heeft een masterprofiel of gelijkgesteld. U beschikt over minstens 4 jaar leidinggevende ervaring en toont dit ook aan in uw kandidatuurstelling. U bent Belg. U bent een manager, een inspirerend leidinggevende, een echte bruggenbouwer en beschikt over strategisch denkvermogen. U bent een vlotte, verbindende communicator waardoor u mensen kunt overtuigen van een gekozen beslissing.  U werkt op een proactieve manier samen aan een beleid waarin wederzijds respect centraal staat en gebruikt uw inzichten om creatief oplossingen te zoeken.

Aanbod

Een boeiende, uitdagende en voltijdse functie met een hoge maatschappelijke waarde bij een dynamische organisatie binnen de stabiele overheidscontext. Aantrekkelijk salaris (afhankelijk van uw ervaring ligt het bruto geïndexeerd maandloon tussen € 5.700,91 en € 8.420,10, aangevuld met extralegale voordelen zoals vakantiegeld, eindejaartoelage, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding of tussenkomst openbaar vervoer). Anciënniteit is bespreekbaar. Werfreserve van 2 jaar.

Interesse

We verwachten uw uitgebreide kandidatuur uiterlijk tegen 17 mei 2020.

Solliciteren kan enkel via mail naar tom@tomdebaere.be. U voegt hierbij een recent CV, motivatiebrief en de nodige bewijsdocumenten (bewijs van goed zedelijk gedrag - model 595, kopie van het vereiste diploma en duidelijk uw ervaringsvereisten op het vlak van 4 jaar leidinggevende ervaring aangeven).          

Belangrijke data

  • Thuisopdracht (competentieproef en gevalsstudie):  26/05 - 07/06 om 23u59
  • Management- en leiderschapstest en mondelinge proef: 25/06
  • Assessment en psychotechnische screening: 29/06 en/of 30/06
  • Finaal gesprek: 03/07 (namiddag)    

Bijkomende info kunt u terugvinden in het informatiebericht en het competentieprofiel op de website: https://www.meulebeke.be/vacature. Voor vragen kunt u terecht bij ons HR-adviesbureau: Tom Debaere: tom@tomdebaere.be

blog comments powered by Disqus